Идвам на редовно свикано заседание на НС на БСП. То

...
Идвам на редовно свикано заседание на НС на БСП. То
Коментари Харесай

Станишев: БСП да каже на чия страна е

" Идвам на постоянно свикано съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия. То има значима задача: цялата страна се тресе, има явна рецесия в ръководството, десетки хиляди жители стачкуват на улицата и е значимо Българска социалистическа партия да съобщи къде се намира и какви са политическата ни линия и държание ", съобщи Сергей Станишев пред медиите на " Позитано " 20.

" Още през вчерашния ден, по време на съвещанието на Софийската градска конференция показах концепцията да отправим апел към нашите членове и симпатизанти да поддържат митингите, да се включат в тях. Радвам се, че управлението на Българска социалистическа партия е подело моята концепция. Наред с това следва внасяне на избор на съмнение от Българска социалистическа партия, което е най-силният политически парламентарен инструмент. Предложих да призовем жителите да излязат пред Народното събрание по време на дебатите и да поддържат този избор. "

" Първият и основен въпрос на днешното съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия е политическата обстановка в страната. Виждаме, че уредници на тези митинги са политически сили със собствен дневен ред. Но ние и до момента не сме декларирали къде е Българска социалистическа партия и каква е нейната позиция. Има анонимна декларация от пресцентъра от петък, само че няма декларирана позиция на Народно събрание или на ИБ на Българска социалистическа партия. И това е първото нещо, което би трябвало да направи пленумът през днешния ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР