Идвам да ви поздравя за това, че имате желанието да

...
Идвам да ви поздравя за това, че имате желанието да
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч поздрави празнуващите членове на пенсионерски клуб „Вароша“

Идвам да ви поздравя за това, че имате желанието да бъдете дружно в тези предпразнични дни “.

С тези думи кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова поздрави събралите се в ресторант „ Ловеч “ членове на пенсионерски клуб „ Вароша “.

„ Всички ние имаме потребност от повече внимание,  да сме до обичаните хора, да се събираме, с цел да обменяме мисли и споделяме усеща. А тези дни в навечерието на Рождество Христово са тъкмо за това. Пожелавам ви да бъдете здрави, да имате своите фамилии, да се радвате на деца и внуци и да ги вършиме щастливи “, продължи поздрави си кметът на Ловеч.

Топли думи  към присъстващите насочи и Валерия Баръмова, шеф на отдел „ Здравеопазване, обществени и медицински действия и спорт “. Двете дами разговаряха с мнозина от присъстващите, с цел да чуят техните мнения по разнообразни тематики.

Над 130 души се бяха събрали на празничен обяд под организацията на ръководителя на клуба Мария Йонкова. Представителите на трета възраст сполучливо сменяха ритъма на музикалните жанрове, подредени от DJ – Камен. На огромното хоро се хвана и кметът Корнелия Маринова.

Членове на клуба споделиха, че съвсем всеки месец се събират, с цел да празнуват рождените си дни и по-големите празници. Мнозина вземат участие в излети, походи, екскурзии, както и в срещите с други клубове от страната.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР