Идва времето за традиционния гастрол на Варненския театър в София.

...
Идва времето за традиционния гастрол на Варненския театър в София.
Коментари Харесай

Варненският театър с продаден гастрол в столицата от 12 до 16 февруари

Идва времето за обичайния гастрол на Варненския спектакъл в София.

Следващата седмица - от 12 до 16 февруари столичните фенове ще могат да видят на 5 подиуми някои от най-ярките постановки, които се играят в морската столица.
В 4 от пиесите взе участие актрисата Цветина Петрова , която пристигна и в студиото на Радио София описа за минитурнето.

Първият ден (12.02.) сме в Народния спектакъл с „ Хенри IV “ от Луиджи Пирандело, в обилна, зрелищна режисура на Лилия Абаджиева. След това сме с „ Месец на село “ от Иван Тургенев (реж. Стилиян Петров) на сцената на Младежкия спектакъл. Голямо поглъщане имаше, малко пъти сме го играли и още всякога си споделяме Честита премиера.

„ Комичната заблуда “ по Корней на Васил Дуев ще играем в сряда в Театър Българска войска.

„ Сън “ е театър, който ние дефинираме като “ целесъобразен за деца и наложителен за възрастни “ – него ще представим (в „ Театро “, някогашния Модерен спектакъл ) в четвъртък – от 11 часа, 14 часа и 18 часа, плюс от 11 в петък, поради огромния интерес.

На 16 февруари камерната режисура на Николай Кенаров „ Приятели “ ще може да се види в " I am studio ", покрай НАТФИЗ. 

Заповядайте, ние сме най-хубавата натрупа – усмихва се Цветина Петрова.

Освен, че ни предложения за гостуващите в София представления на Варненския спектакъл, пред Лили Големинова и Лъчезар Христов тя описа и част от приятните провокации, с които са били съпроводени съответните постановки.  

Чуйте и не отлагайте резервациите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР