Идва краят на една епоха в поп фолка – Алисия

...
Идва краят на една епоха в поп фолка – Алисия
Коментари Харесай

Идва краят на една епоха в поп фолка: Алисия слиза от сцената и става домакиня

Идва краят на една ера в поп фолка – Алисия слиза от сцената, научи HotArena.
Този слух стигна до ушите на „ Галерия “, откакто певицата споделила пред близки и другари, че счита да постави завършек на кариерата си и да сътвори семейство с новия си сътрудник Симеон Филипов. Милионерът от дълго време намеквал на обичаната си, че няма потребност да пее по задимените кръчми и той е подготвен да подсигури разкош и блестящо бъдеще както за нея, по този начин и за сина й Валерко.
Самата Алисия от много време насам неглижирала кариерата си. Откакто е с Мони Филипов, изявите й внезапно понижиха. Когато пък одобри присъединяване, постоянно закъснява с часове и по този начин изнервя почитателите й.

Певицата нееднократно е виняла кариерата си и непрекъснатите си отсъствия нощем за разделите с някогашните й половинки. Този път обаче считала да избере любовта пред работата си и най-накрая да сътвори устойчиво семейство.
Припомняме, че неотдавна Алисия за следващ път сподели своето пренебрежение към публиката, с помощта на която стана известна. Изпълнителката на „ Ара мюзик “ изправи на нокти цялата община Доспат с арогантното си държание и несъблюдение на контракта.
Вакарелската звезда бе поканена да закрие първия концерт от тридневния събор на община Доспат. Организаторите се бяха постарали да създадат един паметен празник на своите съграждани и всичко течеше като без спънки, до момента в който не пристигна редът на Алисия, която закъсня безпардонно.

Програмата стартира малко след 18 часа, където водещата Елизабет Методиева разгласи един от най-известните оркестри в този край – национално забавление с орк. „ Панчо Иванов “.
Музикантите събраха пред сцената огромна навалица от хора, които незабавно започнаха да извиват дълги и кръшни хора. След тях на сцената се качи всеобщата фаворитка Николина Чакърдъкова и нейният отбор. Певицата от Гоце Делчев трябваше да завърши своето присъединяване малко след 22 часа. Но се наложи да продължи, до момента в който се появи гвоздеят на вечерта – Алисия. Оказа се, че изпълнителката на „ Имаме ли връзка “ има проблем с автомобила си и е в Стара Загора.

Николина продължи да пее с цялостен час от горната страна и най-после сподели на микрофона: „ Явно Алисия е спукала две гуми “, съмнявайки се и тя в истиността с повредата на колата на колежката си. След като удължи програмата си с близо час, по-късно на сцената се качиха още веднъж орк. „ Панчо Иванов “, с цел да прикрият отсъствието на Алисия.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР