Идва Кървавата луна, на тези зодии тя носи нови възможности.

...
Идва Кървавата луна, на тези зодии тя носи нови възможности.
Коментари Харесай

Идва Кървавата луна, на тези зодии тя носи нови възможности


Идва Кървавата луна, на тези зодии тя носи нови благоприятни условия. На 9-и октомври ни чака пълнолуние в знака на Овен. Събитието се назовава още Кървава луна и ще повлияе силн на някои от зодиакалните знаци. Те ще са заредени с вяра, ентусиазъм и ще употребяват възможностите си. Вижте кои са те, съгласно „ Elite Daily “.
Овен
Цялото внимание е ориентирано върху тях. През сезона на Везните те са подтикнати да насочат времето и силата си в партньорствата, само че по време на пълнолунието би трябвало да дадат воля на своята самостоятелна, амбициозна природа. И да се почувстват свободни. Балансът е ключ към триумфа през сезона, само че в този момент Овните ще си напомнят, че има някои неща, които би трябвало да свършат сами. Перфектно време още веднъж да се концентрират над пристрастеността си, заниманието си, задачите си, напъните си. Да не чакат, дано се възползват от възможностите.
Рак
На фокус ще са кариерата и имиждът им. Ще осъзнаят някои неща, свързани с независимостта им в професионалния живот. Чудесно време да се заемат с нови цели в кариерата, да покажат свои хрумвания и старания. Нека се възползват от силата на Кървавата луна и да станат по-решителни, дейни. Ако желаят да преследват нещо, дано го създадат – въодушевени са и подготвени за деяние.
Везни
Техният сезон е в този момент и те са фокусирани върху връзките. Това е по този начин и по време на пълнолунието – партньорствата и сантименталните връзки са на напред във времето. Подтикнати са да обмислят по какъв начин резервират самостоятелност във връзките си. Дали имат независимост? Ако им е мъчно да поддържат баланс във връзките, пълнолунието в този момент ще им разкрие някои значими неща. И ще разсъждават върху това по какъв начин да пазят автономията си, само че и да вършат връзките си приоритет по едно и също време.
Козирог
Кървавата луна им разкрива, че имат потребност от самостоятелност и някои дейности, свързани с живота у дома и/или фамилния живот. Те са доста заети с работа по време на сезона на Везните и в този момент ще осъзнаят, че имат потребност от малко независимост и самостоятелност в дома си. Да не се опасяват да работят. Ако възнамеряват да се реалокират или просто да прекарат малко повече време в уединение у дома, дано в този момент го създадат.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР