Идва декември и един след друг ще се наредят празници,

...
Идва декември и един след друг ще се наредят празници,
Коментари Харесай

Иху, аху, Коледа, ски, купон! Ама ти поднови ли си е-винетката? |

Идва декември и един след различен ще се наредят празници, пазаруване на дарове за Коледа и Нова година, почивка на ски. Януари продължава в същия дух  с именните дни, на които честват най-вече именици - Василовден, Ивановден, Йордановден.

За рамките на тол системата по пътищата обаче празник няма и никак не ги интересува Коледа ли е или Великден.

Традиционно през декември и януари изтича периода на годност на съществена част от годишните електронни винетки и в случай че изпаднали в празнично въодушевление пропуснете да ги подновите, рискувате доста да го помрачите.

Много значимо е да знаете, че те могат да бъдат възобновени онлайн до 30 дни преди да са изтекли и по този начин да нямате непотребни главоболия преди идните пътувания по празниците.

На уеб платформите и, както и в мобилното приложение всеки може да ревизира датата, до която е годна винетката за лекия му автомобил. В тази категория са всички пътни транспортни средства до 3.5 тона в това число.

За всички притежатели и водачи на леки коли, и дават опция до един месец преди приключване на периода на периода на годност да се заплати новата винетка за идната година, като това може да стане от компютър или телефон, без да се постанова посещаване на пункт за продажби. Въвежда се единствено регистрационен номер, страна на регистрация и начална дата на активиране на новата винетка.

Цената й остава непроменена и най-изгодна за постоянни пътувания – 97 лв. за една година от определената начална дата. Не се покачват цените и на винетките с по-кратък период на годност - уикенд винетката остава 10 лева, седмичната – 15 лева, месечната – 30 лева, тримесечната – 54 лева

Независимо от кое място и по какъв начин е закупена винетката, можете да въведете регистрационен номер на автомобил в и мобилното приложение ще изпрати уведомление на мобилния телефон преди датата на приключването й. При регистрация на потребителски профил се получава увещание за изтичащ период на годност и не е належащо да проверявате уеб страницата от време на време. В него за улеснение на клиентите се съхраняват историята на всички покупки и пътните транспортни средства с техните регистрационни данни за елементарно и бързо възобновяване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР