ИДженифър Анистън се сбогува с дългогодишния си приятел Матю Пери,

...
ИДженифър Анистън се сбогува с дългогодишния си приятел Матю Пери,
Коментари Харесай

Дженифър Анистън за Матю Пери: Ако не чуеше смях, мислеше, че ще умре

ИДженифър Анистън се сбогува с дългогодишния си другар Матю Пери, малко повече от две седмици след преждевременната му гибел.

54-годишната звезда от Morning Show показа прочувствен пост в Instagram, отдавайки респект на починалия си сътрудник от „ Приятели “, който беше открит мъртъв в дома си на 28 октомври.

Анистън цитира благо текстово известие, което Пери й е изпратил преди време, в което той я кара да се смее, нещо, което тя сподели, че е доста значимо за него.

" О, момче, това е доста мъчно... Да се сбогувам с нашия Мати беше безумна вълна от страсти, каквато не бях изпитвала в никакъв случай преди. Всички претърпяваме загуба в някакъв миг от живота си. Загуба на живот или на обич. Способността в действителност да седнеш в тази тъга ти разрешава да усетиш моментите на наслада и признателност, че си обичал някого толкоз надълбоко. А ние го обичахме надълбоко. Той беше такава част от нашето ДНК. Винаги сме били шестимата. Това беше едно определено семейство, което вечно промени метода, по който бяхме и какъв щеше да бъде пътят ни. За Мати той знаеше, че обича да разсмива хората. Както самичък споделяше, в случай че не чуеше " смях ", мислеше, че ще почине. Животът му безусловно зависеше от това. И момчето съумя да направи тъкмо това. Той разсмя всички нас. И то доста . През последните няколко седмици прелиствах текстовете, които си пишехме един на различен. Смеехме се и плачехме, след това отново се смеехме. Ще ги запазя вечно . Намерих един текст, който той ми изпрати изведнъж един ден. В него се споделя всичко . ", написа Анистън.

" Мати, обичам те толкоз доста и знам, че в този момент си в цялостен покой и отвън всякаква болежка. Говоря си с теб всеки ден... от време на време съвсем те слушам да казваш: " Можеш ли да бъдеш по-луда? ", написа Анистън, която изигра Рейчъл в паметния комедиен сериал " Приятели ".
               
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР