Идиличната шотландска вила, принадлежала някога на педофила Джими Савил, може

...
Идиличната шотландска вила, принадлежала някога на педофила Джими Савил, може
Коментари Харесай

Местните се страхуват, че идиличната вила, собственост на педофила Джими Савил, може да се превърне в Airbnb

Идиличната шотландска вила, принадлежала в миналото на педофила Джими Савил, може да бъде превърната в Airbnb, притесняват се локалните.

Варосаната вила покрай Гленко в Хайлендс е платен от подлия диджей през 1998 година и го е употребявал като ваканционен дом до гибелта си през 2011 година Оттогава е продаден на търг за £212 000 на строител от Глазгоу, преди да бъде продаден на магната на дребно Харис Аслам.

Но в този момент локалните се тормозят, че опетненият парцел може да бъде отдаван чартърен на туристи, откакто проектите за развиване бяха показани на Highland Council от семейство Аслам. Семейството към този момент показа сходни проекти за развиване, преди да ги отдръпна предходната година, оповестява MailOnline.

Няколко възражения бяха направени против последните оферти, в това число жителят на Стърлинг Джон Ниш, който сподели: „ Нямам нищо срещу концепцията за парцелът се населява още веднъж, изключително в подтекста на намаляващото население в региони на планините като Lochaber.Въпреки това, съгласно други к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР