Идиличен дом на брега на остров в Темза, който може

...
Идиличен дом на брега на остров в Темза, който може
Коментари Харесай

Къща с четири спални на остров в Темза се продава за 2.09 млн. евро

Идиличен дом на брега на остров в Темза, който може да се похвали със личен кей, се продава за излезе на пазара за страхотните 2.09 милиона евро.

Къщата предлага зашеметяваща панорама към реката, два независими кея и обстойно намерено пространство за развлечение, включващо хидромасажна вана.

Невероятният парцел се намира на остров Троулок, покрай Тедингтън в Мидълсекс. Островът е дълъг по-малко от километър и е на 10 метра от брега, наличен с ферибот.
View this post on Instagram
A post shared by Property Agents (@richmond.homes)

На острова има 29 бунгала, както и клубна къща и фитнес зала на Royal Canoe Club, както и гориста околност в единия му край, която е леговище за диви животни, в това число прилепи, сови и разнообразни водолюбиви птици.

Островът, както доста на Темза, се е трансформирал с времето. Името Троу идва от вид шлеп със приблизително тегло 50-60 тона, а през 1910 година на парчето земя се намира компания за строителство на лодки.
View this post on Instagram
A post shared by @redwunder31

Имотът разполага с жилище с повърхност 141 кв. метра с отворена кухня/трапезария/хол, мокро помещение, четири спални и три бани.

В градината има и малко студио с баня, което може да бъде съвършен домакински офис или спомагателна алтернатива за настаняване на посетители.

Тедингтън е на пет минути с кола, а Ричмънд и Кингстън също се намират на малко разстояние, показва Daily Mail.

От Savills показват: „ Възможността да притежавате парцел и да живеете на един от островите на река Темза не се отваря прекомерно постоянно, тъй че стартирането на пазара на парцел на остров Троулок е необикновено вълнуващо.

Само един от 29-те парцела на острова, това е красиво реновиран дом с фантастична панорама към реката, оборудван с настрана студио, което го прави съвършен за работещите от у дома или търсещите оптимално успокоение ".
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР