ИДИЛ е създадена от САЩ и службите на Запада бойна

...
ИДИЛ е създадена от САЩ и службите на Запада бойна
Коментари Харесай

ИДИЛ е създадена от САЩ и службите на Запада бойна групировка, която да изпълнява техните мокри поръчки

ИДИЛ е основана от Съединени американски щати и службите на Запада бойна формация, която да извършва техните мокри поръчки. Това написа в собствен коментар Мажд Алгафари.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Знаете ли какво е ИДИЛ

ИДИЛ е основана от Съединени американски щати и службите на Запада бойна формация, която да извършва техните мокри поръчки. Тя е формация, която е основана, финансирана и ръководена от Съединени американски щати и Запада. В тази формация няма родолюбци, тъй като тя е пасмина от наемници от всевъзможни страни. Поемането на отговорност за атентата в Москва не е нищо друго с изключение на признаването на Съединени американски щати и Запада, че точно те са наредили и платили за осъществяването на този колосален атентат. Разбира се, ще бъдат хванати няколкото души, които направиха атентата, само че няма да бъдат изправени пред съда тези, които го финансираха и проведоха.

А, каква беше задачата на този атентат?

Целта на „ демократичните “ Съединени американски щати и Запада бе да вдигнат съветския народ против Президента на Руската федерация – Владимир Путин. Но, това няма да стане. Тия червеи не знаят, че тъкмо един подобен акт ще сплоти съветския народ и още повече ще заобичат президента си. Руският народ не се поддава на такива измами и трикове. Това е умна нация, която може да разграничи истината от лъжата. Той не се въздейства като нас от западните отзиви и изказвания, че видиш ли, ИДИЛ са направили атентата, тъй като Русия се борила против исляма. Напротив, Русия е една от дребното страни в света която почита всяка една вяра, включително и мюсюлманската. На тези изказвания може да се върже всеки полуидиот или приключен подобен.

Всички сме очевидци в кои страни ИДИЛ правят атентати – страни в които Съединени американски щати и Запада имат ползи или им се ще да имат ползи

Е, Русия е една от тях. Всички ние знаем какви атентати извърши ИДИЛ в Ирак, Сирия, Либия, които страни са мюсюлмански. Е, няма по какъв начин да ме убедите, че този атентат е обвързван с политиката на Русия по отношение на исляма. Освен това, в случай че в действителност е по този начин, това значи, че членовете и бойците на ИДИЛ са мюсюлмани, а по време на свещения за мюсюлманите месец Рамадан, мюсюлманите са великодушни, смирени и в никакъв случай не биха направили подобен акт по време на пости. Не на последно място, само че мохамеданин мюсюлманин не убива. На този концерт е имало и мюсюлмани.

За мое удивление, през миналите два дни от атентата, мои другари, които бяха срещу Путин, в този момент са на негова страна.

Господ и Аллах да ви санкционират, лешояди и мърши такива

Поклон и съболезнования за жертвите на този терористичен акт осъществен по най-безобразния и не честен метод. Ако Господ ме срещне с някой от политиците на Съединени американски щати или Запада, Наказателен кодекс няма да ме спре. А не ме ли срещне с подобен, най-малко с душата си ще наруша Наказателен кодекс. С цялата си душа ще ги ненавиждам.

Аз и доста мои другари запалихме по свещ за душите на разстреляните на концерта. Всеки естествен човек го направи. Путин също. А, някой от западните политици да сте чули или видели да възпламени свещ? Не, няма и да видите.

Скъпи родственици, близки и другари на починалите и ранените в този терористичен акт, душите ни са с вас.

Скърбя с вас: Мажд Алгафари

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР