Идейният проект за нов стадион на ЦСКА-София е на финалната

...
Идейният проект за нов стадион на ЦСКА-София е на финалната
Коментари Харесай

Идейният проект за новия стадион на ЦСКА-София е на финалната права

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Идейният план за нов стадион на ЦСКА-София е на финалната права, като " алените " ще показват елементи от него в четвъртък. Това оповестиха от клуба в понеделник и допълниха, че оборудването ще бъде издигнато с композиция от монолитно строителство и авансово подготвени сглобяеми детайли.

" Всички отговори ще ви дадем в четвъртък, когато ще ви покажем в детайли и образно по какъв начин би изглеждало строителството на новия стадион, а също ще ви дадем и още значими елементи към идейния план, който е на финалната права ", написаха от ЦСКА в обичайна си графа, отдадена на новия стадион.

" Размерите на игрището ще са 105 м x 68 м, каквото е условието на УЕФА за игрища от категория 4. За да удължим оптимално живота на терена и да предоставим най-хубавите условия за игра, в наказателните полета ще разположим хибридно тревно покритие. То съставлява композиция сред естествена трева и синтетични фибри, които по софтуерен метод укрепват натуралната тревна повърхност, тъй че да не се въздейства от метеорологични условия или натоварването от играта. Хибридно покритие е конфигурирано на стадионите на клубове като Барселона, Челси, Фулъм, Бешикташ и доста други. За построяването ще се обърнем към най-хубавите специалисти, които могат да подсигуряват, че хибридното тревно покритие ще имитира оптимално напълно естествената тревна повърхност ", разкриха преди седмица " армейците ".

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР