„Идеята за Велико Народно събрание и за нова Конституция не

...
„Идеята за Велико Народно събрание и за нова Конституция не
Коментари Харесай

Иван Стамболов – Сула: Нека не правим грешката да мислим Борисов за глупав

„ Идеята за Велико Народно заседание и за нова Конституция не беше нищо повече от механически ход в условия на дестабилизиране на държавното управление. Това умозаключение се удостоверява от препоръчаните промени... Ходът беше доста професионален, тъй като всички приказки за нова Конституция бяха част от популисткия разказ и бяха на въоръжение при опозицията “. Това разяснява пред БНР анализаторът и журналист Иван Стамболов – Сула.

Според него през последните месеци здравният въпрос се е употребявал през политиката. По мотив митингите и идните избори той сподели:

„ Властта се оказа в по-обсадено състояние. Видя се, че възприятията към ГЕРБ не са единствено екстаз, само че това е обикновено. От изборите може да се чака сходна на до момента ранглиста, само че в по-разпилян тип и по-малко самостоятелни резултати. Резултатът ще е по-нечистоплътен идващ парламент... Всяко ръководство е еманация на обичания народ. Нека не вършим грешката да мислим Бойко Борисов за малоумен “.

В предаването „ Преди всички “ Сула разяснява изявлението на премиера Бойко Борисов за немския ежедневник „ Франкфуртер алгемайне цайтунг “:

„ Прилича ми на поръчано изявление. Самият факт, че Борисов си го е качил на стената във Facebook, значи, че си го харесва. Така е разходен по терена, както и немски публицист не може да се сети. Развива си 12 опорки, които си ги споделя и по други места “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР