Идеята за социална кошница все още се обсъжда. Това е

...
Идеята за социална кошница все още се обсъжда. Това е
Коментари Харесай

Каракачанов за социалната кошница: Да не се крием зад клишета

Идеята за обществена кошница към момента се разисква. Това е един от механизмите за спрявена с нарастването на цените. Така че не одобрявам рецензиите, че това не било пазарна стопанска система. Нека да не се крием зад клишета, тъй като зад тях се крият ползите на огромни интернационалните структури.

Това разяснява министърът на защитата Красимир Каракачанов по отношение на предлагането на Вътрешна македонска революционна организация да има обществена кошница с главните хранителни артикули.

Няма логичност в това един производител на самун да печели 5 стотинки, а търговецът - 30 стотинки. Вижте огромните хранителни вериги у нас. Нито една не е българска, а и те налози в България съвсем не заплащат. Затова хайде да не си играем на клишета. Интересът на жителите е преди всичко, добави още министърът.

Мисля, че и 4-те предложения могат да бъдат поправени. Става въпрос за доста документи на британски. В рамките на 30 дни смятам, че може да излязат някакви решения, уточни Каракачанов.

Последните 20 години летците ни рискуват живота си. Искат нова летателна техника, а не втора употреба и аз изцяло ги разбирам, съобщи още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР