Идеята за широка коалиция среща повече подкрепа при привържениците на

...
Идеята за широка коалиция среща повече подкрепа при привържениците на
Коментари Харесай

За Възраждане са гласували основно мъже до 60-годишна възраст

" Идеята за необятна коалиция среща повече поддръжка при последователите на ГЕРБ, макар че и някои от симпатизантите на обединяването " Продължаваме промяната - Демократична България " я одобряват, въпреки и да слагат изискване за нея. Политическата картина няма да се промени, без значение кой ще е победител в изборите, хората оставиха разрешаването на обстановката в ръцете на политиците ".



Павел Вълчев

Това съобщи анализаторът от " Алфа Рисърч " Павел Вълчев. Той разяснява първите резултати, които дават дребна преднина на " Продължаваме промяната - Демократична България " пред ГЕРБ-СДС. " 88 % от хоратта, които са отишли да гласоподават са отишли, тъй като желаят постоянно държавно управление ", разяснява Вълчев.

ГЕРБ са събрали поддръжка на хората над 60 години, в по-малките градове. " При Движение за права и свободи няма изненада - партия, в която мъжете са по-активни, и която е фаворито в селата - 39% от жителите на селата гласоподават за движениет. За тях гласоподават и най-ниско образованите, както и 44 % от ромите ", съобщи още Вълчев.

За " Възраждане " се вижда, че гласоподават също повече мъже, само че до 60-годишна възраст. Забелязва се, че 13% от хората, които са подкрепили " Български напредък " на предходните избори, през днешния ден са дали своят вот за " Възраждане ", съобщи още Вълчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР