Идеята за широка коалиция среща повече подкрепа при привържениците на

...
Идеята за широка коалиция среща повече подкрепа при привържениците на
Коментари Харесай

За Възраждане гласуват основно мъже до 60-годишна възраст

" Идеята за необятна коалиция среща повече поддръжка при последователите на ГЕРБ, макар че и някои от симпатизантите на обединяването " Продължаваме промяната - Демократична България " я одобряват, въпреки и да слагат изискване за нея. Политическата картина няма да се промени, без значение кой ще е победител в изборите, хората оставиха разрешаването на обстановката в ръцете на политиците ".



Павел Вълчев

Това съобщи анализаторът от " Алфа Рисърч " Павел Вълчев. Той разяснява първите резултати, които дават дребна преднина на " Продължаваме промяната - Демократична България " пред ГЕРБ-СДС. " 88 % от хоратта, които са отишли да гласоподават са отишли, тъй като желаят постоянно държавно управление ", разяснява Вълчев.

ГЕРБ са събрали поддръжка на хората над 60 години, в по-малките градове. " При Движение за права и свободи няма изненада - партия, в която мъжете са по-активни, и която е фаворито в селата - 39% от жителите на селата гласоподават за движениет. За тях гласоподават и най-ниско образованите, както и 44 % от ромите ", съобщи още Вълчев.

За " Възраждане " се вижда, че гласоподават също повече мъже, само че до 60-годишна възраст. Забелязва се, че 13% от хората, които са подкрепили " Български напредък " на предходните избори, през днешния ден са дали своят вот за " Възраждане ", съобщи още Вълчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР