Идеята за бум на разделите и разводите заради наложената изолация

...
Идеята за бум на разделите и разводите заради наложената изолация
Коментари Харесай

Звезди биха шут на любовта: ММА боец заряза Гери-Никол заради по-яка, Сузанита сменена с гореща гърла и още…

Идеята за взрив на разделите и разводите поради наложената изолираност във връзка разрастването на броя инфектирани от коронакоронавирус звучеше неуместно, даже комично. Но се оказва, че освен у нас, а и по света, образците са десетки.

Любопитни се отхвърлят звездните разлъки на родни звезди

Раздялата на известната поп дива Гери-Никол и MMA боеца Дани Илиев не се понрави на феновете на певицата. Те настоятелно и задаваха съответни въпроси „ за какво “, „ от по кое време “, само че по този начин и не получиха отговор. В телевизионно изявление певицата показа, че се усеща влюбена и това е задоволително, а на въпроса обаче дали сега има връзки с MMA боеца, тя поклати глава. " С Даниел сме в прелестни връзки. Не е правилно това, което се написа “ безапелационна бе русокоската. В кого е влюбена, също се оказа непостижим отговор за изпълнителката. Обикновено на такива въпроси Гери споделя клиширани отговори от рода на „ в живота “, „ в музиката “ и прочие.

Според слуховете тя и Даниел се разделили поради трети човек - хубавица която Илиев поискал повече.

Оказа се че и певицата Сузанита също е зарязана от гаджето си, а това се случило напълно неотдавна, на празника на Вси Светии на 31 октомври. В изблик на гняв двамата изтрили общите си фотоси. В Instagram профила на Денис, както се споделя момчето, което измъкна Сузанита от дрогата се появи фотография, на която театралничи в  прегръдките на апетитна сексбомба с кестенява коса. Фото бе изтрито бързо, явно, с цел да прикрие вестта, че мачото не е губил доста време да се обвърже още веднъж.

През септември тази година стана ясно, че певицата Миленита е зарязана от Мариан , който бе участник във втория сезон на шоуто Биг Брадър през далечната 2005 година. Той е зарязал Миленита и трите й деца. Двамата имат общо момиченце, а Миленита две деца от първия си брак, писа „ Телеграф “.

Актьорът Филип Аврамов пък се е събрал с жена си Милена. Двамата са стопили ледовете издигнали се сред тях поради забежката на артиста с певицата Севинч Ибрахим, писа шоу Блиц по-рано тази година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР