"Идеята на управляващите беше бюджетът да се приеме набързо и

...
"Идеята на управляващите беше бюджетът да се приеме набързо и
Коментари Харесай

Взаимни обвинения между ГЕРБ и БСП заради бюджета

"Идеята на ръководещите беше бюджетът да се одобри небрежно и на мрачно. Управляващото болшинство има за цел само да разрушава институционализма в България ", съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Димитър Дачев тази заран пред Bulgaria ON AIR.
"Това не е правилно! Нашето работно време не е от 8 до 17 ", отвърна го Галя Василева от ГЕРБ. Тя бе безапелационна, че депутатите ще почиват едвам след привършване на работата си в Народното събрание през днешния ден.

Горанов: През зимата денят е пай и бюджет се приема на мрачно >>
"Опозицията има нездравословни и популистки оферти. Опитаха да омаловажат бюджета с изявленията, които вършиха. Ще има повече пари за обучение, опазване на здравето, обществена политика и сигурност. Образованието е главен ангажимент на ГЕРБ ", акцентира депутатът от най-голямата партия в Народното събрание.
"Какво популистко има в това да поискаш повече пари за майките, които отглеждат своите деца със 170 лв. на месец? ", настоя Димитър Дачев и уточни, че опозицията не са могли да вършат никакви оферти.
Галя Василева отговори, че бюджетът на страната се готви от януари и е извънредно сериозен инструмент. По думите ѝ институциите имат действителна информация какъв брой пари и къде могат да се заделят.
"Управляващите нямат отношение към българските светини. Вчера стачкуваха и учените от Българска академия на науките ", означи Димитър Дачев.

Припомняме, че Менда Стоянова от ГЕРБ твърди, че опозицията е бавела бюджета и е дразнела.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР