Идеята на тази изложба бе да се опитаме да покажем

...
Идеята на тази изложба бе да се опитаме да покажем
Коментари Харесай

Илхан Кючюк откри фотоизложба в ЕП: Европа трябва да знае за успешния модел на община Белица

„ Идеята на тази галерия бе да се опитаме да покажем сполучливия модел на Белица тук - в европейските институции. За 20 години Белица се трансформира в модел за спасяването на мечките. Тази 20-годишна история отразява и удостоверява заслугите на Община Белица, на фондация „ Четири лапи “и на фондация „ Бриджит Бардо “ през годините и дава още един късмет на мечките да заживеят своя нов естествен живот в друга среда. “, това сподели евродепутатът Илхан Кючюк при разкриване на изложбата „ СПАСЕНИТЕ: 20 ГОДИНИ ИСТОРИЯ “, отдадена на Парка за мечки в гр.Белица.

Кючюк изрази удовлетворение, че измежду гостите на събитието са представители на локалната власт от разнообразни политически фамилии, което по думите му значи единствено едно – България може да бъде единна!

„ Вълнувам се, тъй като в сърцето на Европа се приказва за моята татковина България и за нашата община Белица. Добрият образец Белица може да бъде употребен в цяла Европа. „ Паркът за мечки “ освен избави мечките, само че той промени нашата просвета в посока отношение към животните, само че и даде мощен подтик за развиването на община Белица и по-голямата известност на общината. “, съобщи кметът на Белица Радослав Ревански.

На фотоизложбата участваха Мартин Хойшик, зам.-председател на Европейския парламент, Радослав Ревански, кмет на Община Белица, Лучана Д " Абрамо, основен шеф развиване на фондация " Четири лапи ", Димитър Иванов, шеф на Парка за мечки, Кристоф Мари, зам.-директор на фондация " Бриджит Бардо ", съпредседателите на Младежко Движение за права и свободи - Ибраим Зайденов и Танзер Юсеинов, кмета на община Якоруда Мехмед Вакльов, евродепутати и т.н./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР