Идеята на HBO беше Западен свят да се окаже следващият

...
Идеята на HBO беше Западен свят да се окаже следващият
Коментари Харесай

Кога ще видим отново Западен свят

Идеята на HBO беше " Западен свят " да се окаже идващият им огромен сериал след Game of Thrones. Успехът на първия сезон не може да бъде непризнат, само че сигурно мъчно може да доближи света на Джордж Р.Р. Мартин.

" Западен свят " ще има и трети сезон

Добри вести за почитателите на сериала

В средата на 2018 година видяхме дълго чакания втори сезон на " Западен свят " и още преди да бъдат излъчени последните епизоди беше доказано, че ще има и трети сезон. Това е супер, само че упованията да го забележим през 2019 година бяха разрушени на пух и прахуляк от Боб Грийнблаб, който е президент на WarnerMedia.

Публикация, споделена от Westworld (@westworldhbo) на Юни 24, 2018 в 6:59 PDT

В изявление за Deadline той съобщи, че третият сезон на " Западен свят " ще се появи чак през 2020 г . За страдание не беше по този начин добър да показа съответна дата или месец, само че добави, че през същата година ще забележим и новите сезони на Curb Your Enthusiasm и " Несигурни ".
 Антонио Бандерас в
Влиза ли Антонио Бандерас " Западен свят "

Добър или неприятен ще бъде Зоро

Това значи, че ще сме прекарали към две години в очакване, а през това време би трябвало да си повтаряме кой е плебей и кой не, тъй като нещата станаха доста заплетени. Все отново имаме някакви вести, които пък липсват към различен сериал, който беше доказан за нов сезон - " Играчи ".

Ще забележим ли още от Дуейн Джонсън и " Играчи "

Това е много добра вест

Сериалът с Дуейн Джонсън също доста се заплете и чакаме с неспокойствие петия сезон. Но пък добре знаем, че Скалата има безчовечен сбит график, тъй че би трябвало да бъдем търпеливи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР