Идеята да за "приятели с екстри" е много удобна за

...
Идеята да за "приятели с екстри" е много удобна за
Коментари Харесай

Секс без ангажименти или приятели с екстри

Идеята да за "приятели с екстри " е доста комфортна за хората, които в днешно време все по-трудно се обвързват съществено. Да си имаш някой за секс без ангажимент е изключително привлекателно за мъжете, които нямат предпочитание да се ангажират в съществени връзки или брак. Ако нещата са ясни и за двете страни, с цел да няма комплицирани мозъци и разрушени сърца, в този вид връзки няма нищо неприятно.

Ето по какъв начин е вярно да методите в сходни връзки:

Бъдете безусловно почтени и създавайте упования за основаване на връзка

Това е най-важното изискване в сходен вид взаимоотношения - да сте изцяло почтени и да не създавате у другия човек неправилни упования за допустима сантиментална връзка. Факт е, че сексът, изключително постоянният с един и същи сътрудник, води до някаква фамилиарност и е доста елементарно за някои хора да се подведат и да стартират да си вършат сантиментални проекти.

Правете безвреден секс

Тъй като не сте единственият сътрудник или най-малко не можете да бъдете сигурни дали не сте, наложително използвайте защитни средства по време на секс.

Пазете персоналния си живот

Голяма неточност е да визиите на приятелите си и да въведете в компанията си индивида, с който вършиме секс понякога. Това подава неправилни сигнали и води до нереалистичния извод, че имате по-сериозни планове към този човек.
Също по този начин е целесъобразно е да не разказвате персонални прекарвания, с цел да не се сближавате прекомерно доста.

Не си правете срещи

Необвързващите полови връзки не допускат излизане по кафета, вървене на кино и заведения за хранене.

Приемете, че тези връзки са краткотрайни

Не свиквайте и не ставайте подвластни от връзките с този сътрудник, въпреки и да са единствено полови. Идеята на понятието "приятели с екстри " е развлечение без затруднения, което не допуска сантиментални усеща. Ако усетите, че се привързвате, по-добре се оттеглете, с цел да не страдате, когато тези връзки стигнат до естествения си свършек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР