Идеята да види съпруга си в Елисейския дворец първоначално предизвиквала

...
Идеята да види съпруга си в Елисейския дворец първоначално предизвиквала
Коментари Харесай

Бриджит Макрон се страхувала да стане първа дама


Идеята да види брачна половинка си в Елисейския замък в началото предизвиквала терзания у Бриджит Макрон. Тази седмица списанието " Нувел Обсерватьор " разгласява първите страници от последната книга на Филип Бесон " Личност от разказ ".

Авторът на книгата, който е доста непосредствен до президентското семейство, беше до тях по време на цялата президентска акция. Той загатва за телефонен диалог с Бриджит Макрон през февруари, когато допитванията за Еманюел Макрон като претендент за президент сочеха, че е в добра позиция и Бриджит започваше да осъзнава, че в действителност един ден може да се реалокира в Елисейския замък.

" До този миг надълбоко в себе си отказвах да допускам, т.е. отказвах да възнамерявам сходно нещо. Но с всичките тези проучвания разбирах, че това става допустимо и ме побиваха студени тръпки, не знаех защо става дума. Ами в случай че това се случи, ще се оправя ли? Представях си всичко, което ще би трябвало да трансформира и науча ", преразказва случилото се Бесон, съобщи БГНЕС.
След избора на Еманюел Макрон Бриджит съумя да се впише в ролята си на първа дама на Франция. Стана доста известна и се трансформира в фешън икона. Тя получава всеки ден рекорден брой писма в крилото на Госпожата на Елисейския замък. На няколко пъти тя изгря на интернационалната сцена до съпругите на други държавни глави. И въпреки всичко пред списание " Ел " предишния месец Бриджит Макрон показа, че не се усеща първа дама. " Когато чуя първата дама, постоянно имам желанието да се обърна и да погледна зад мен - не съм нито първа, нито последна, нито дама. Аз съм Бриджит Макрон " .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР