Идеята да участваме в коалиционно управление с ГЕРБ и ДПС

...
Идеята да участваме в коалиционно управление с ГЕРБ и ДПС
Коментари Харесай

Ген. Атанасов, ДБ: Коалиция с ГЕРБ и ДПС е абсурдна идея

Идеята да участваме в съдружно ръководство с ГЕРБ и Движение за права и свободи е неуместна, съобщи в студиото на Дарик водачът на ДСБ и съпредседател на „ Демократична България ” ген. Атанас Атанасов.

„ Много хора не харесват ръководството на кабинета „ Петков ” и имат учредения. В държавното управление имаше нерешителност, основана на липса на подготвеност. Младите и образовани хора, които са живели на Запад, не познават българската реалност и позволиха неточности. Не бяха подхванати съществени кадрови промени на основни места и на тях бяха оставени хората на ГЕРБ, които саботираха ръководството на страната. Управлението не беше безгрешно и би трябвало да се поучим от грешките. Нашите министри на правораздаването и на електронното ръководство бяха извънредно ефикасни. Не разбрах какво работи министерството на нововъведенията. "

" Парламентарните избори са въведения към локалния избор идната година ", добави Атанасов и заяви, че от „ Демократична България ” към този момент имат лист с възможни претенденти за кмет на Варна.

„ ГЕРБ би трябвало да бъдат извадени от ръководството на Варна, тъй като нищо потребно не се случи през последните години. Трябва да консолидираме политическите сили, които желаят смяна във Варна. Трябва да се работи съществено за привличане на вложения, защото няма сериозна индустрия в града, би трябвало да се развива пристанището и пътната инфраструктура. Ще търсим и поддръжка на бизнеса, който се задушава и желае развиване ”, приключи ген. Атанас Атанасов - лидер на листата на обединяването във Варна.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР