Идея за градината – красива и ефектна саксия с дърво

...
Идея за градината – красива и ефектна саксия с дърво
Коментари Харесай

Идея за градината: живо дърво от най-обикновени материали

Идея за градината – красива и ефектна саксия с дърво

Голяма част от това, което ни заобикаля, може да бъде употребявано като материал за творчество, въпреки и по необикновен метод. И, в случай че употребявате въображението си, можете да получите доста забавен и непредвиден резултат. Например, допустимо ли е да превърнете тревата в дърво? Разбира се, да, в случай че методите креативен към тази задача. Просто погледнете това прелестно дърво, което въобще не е дърво!

Ще ви трябват:

железна тръбапластмасова тръбавъже от ютасвинска опашкасаксия или кашпаинструменти

Важен миг, който би трябвало да имате поради при избора на материали: диаметърът на металните и пластмасовите тръби би трябвало да си пасват. Тоест, те би трябвало да бъдат определени въз основа на това пластмасовата тръба да влиза компактно в металната.

 Идея за градината: живо дърво от най-обикновени материали

Да се заемем със ствола на дървото. За задачата вземете железна тръба и я увийте с въже от юта, само че не напълно, а доникъде. Краят на въжето от юта може да бъде закрепен със свинска опашка.

След това подгответе подставката за саксията. За задачата вземете пластмасова тръба и я нарежете по подобен метод, че да получите „ венчелистчета “. След това, благодарение на свински опашки фиксирайте саксията на подставката, отрежете всичко ненужно.

Накрая съединте „ ствола ” и саксията и вкопайте получената структура в саксията със земя. „ Стволът “ би трябвало да бъде заздравен да вземем за пример с камъни и още веднъж посипан с пръст. Засадете каквато и да е трева или мъх в долната саксия.

Всичко е готово и можете да продължите със засаждането. Напълнете горната саксия със земя и засадете малко растение в нея. Може да изберете чемшир. След към месец към този момент ще имате цяло дърво. „ Короната “ може да бъде безболезнено завършена, отрязвайки непотребното. Например, в нашия случай короната има формата на топка.

По-долу можете да гледате видеото за това по какъв начин да маправите такова дърво със личните си ръце:

Споделете тази забавна концепция за градината с вашите другари!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР