Идеолозите, които сътвориха апартаментгейт, защото това беше подготвена атака срещу

...
Идеолозите, които сътвориха апартаментгейт, защото това беше подготвена атака срещу
Коментари Харесай

Антоанета Христова: Борисов има право да бъде ядосан

Идеолозите, които сътвориха " апартаментгейт ", тъй като това беше готова офанзива против ръководещите, надали са очаквали подобен резултат да създаде този скандал. В този скандал имаше план, защото бе черен пиар, ориентиран против ГЕРБ. Това съобщи в утринния блок на bTV политическият психолог проф. доктор Антоанета Христова във връзка абсурда с парцелите на властта.

,,В резултат от " апартаментгейт " видяхме, че политикът не е еднакъв на жителя, въпреки че и двамата могат да извършат една и съща неточност. В тези апартаментни кавги моралът стана настояща тема, а ГЕРБ стартира да се прочиства, зададе стандарт за реакция``, уточни Христова и добави, че чувството за неправда рони престижа на всички политици.

По думите ѝ министър председателят Борисов има право да бъде сърдит, защото държавното управление е сторило доста за страната и е обикновено в този момент да светят всевъзможни лампи.

,,Всички социологически данни сега са в границите на статистическата неточност. Имайте поради че от през днешния ден стартира същинската предизборна акция, а датата 26-и май ще бъде доста значима за всички политически партии``, отбеля още Христова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР