Идеологията на партия Български възход са хората. Тя не е

...
Идеологията на партия Български възход са хората. Тя не е
Коментари Харесай

Стефан Янев откри предизборната кампания ба Български възход в Русе

Идеологията на партия Български напредък са хората. Тя не е заровена в програмата и управителните документи на партията и това, което ни сплотява не са лозунги и думи, а делата ” Това сподели водачът на партия “Български напредък ” и някогашен министър председател Стефан Янев по време на откриването на акцията и представянето на листата на партията за идните локални избори. Листата на Български напредък е формирана от 33 души, хора които са се потвърдили в професионалната сфера и имат предпочитание да работят за Русе и да го създадат не по-добро маясто, а най-хубавото място за живеене.В Русе Български напредък не издигна кандидатура за кмет, а поддържа някогашния градоначалник Пенчо Милков, който се кандидатира за втори мандат. “По този метод даваме оценка, че това, което той е приключил досега би трябвало да бъде оценено и подкрепено ”, съобщи Янев.

Кандидатът за кмет Пенчо Милков благодари за поддръжката, като изясни, че той е имал поддръжката на партията и на Стефан Янев, когато двамата бяха кмет и министър-председател. “Подкрепата на военачалник Янев стана ясна за мен, още когато започнах да работя с него като министър председател. Когато той отговаряше за нашата татковина Русе получи действителна поддръжка, каквато не съм усетил от други управляващиа ” сподели Милков. По думите му на тези избори настава смяна, тъй като в листите влизат доста хора с релни и същински достижения както в персоналния по този начин и в публичния живот. И той ги предизвести, че ще им бъде тежко. “ Обществената работа постоянно взема от персоналния живот, от спокойствието ти, от работата ти. Но обществника би трябвало да е крепко стъпил и да знае, кои са верните решения. Аз се кандидатирам за кмет със знанието, че 4 години съм вземал верните, а не известните решения. Да си кмет на града е като да си родител - мога да взема телефоните на децата и да ги пратя да си легнат. Те иска ми се разсърдят, само че това е вярно. В случая с нашия град има доста процеси, които се развиват и съгласно мен освен удвояването на бюджета, което е дейната ни позиция с страната, събираемост и така нататък, само че доста неща, които хората като цяло подлагат на критика, в последна сметка единствено след няколко месеца градската среда ще бъде приключена и то с десетки напълно асфалтирани улици, а не както ВиК смяташе да ни ги остави. Затова вземали сме постоянно верните решения. Но не асфалтирането е най-важно. Най-важно е след едно ръководство да оставиш хората по-задружни, по еднинни и по-силни пред предизвикателаствата ” сподели Пенчо Милков.

Той беше безапелационен, че Български напредък ще има мощна група в новия общински съвет и ще могат да работят дружно за положителното на русенци

Чуйте звуковия файл:

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР