Идеологът на ПП “ Ивелин Михайлов се извини на председателя

...
Идеологът на ПП “ Ивелин Михайлов се извини на председателя
Коментари Харесай

Идеологът на Величие Ивелин Михайлов: Извинявам се за това, че съм ви обидил, вярвам във вас и очаквам резултатите

Идеологът на Политическа партия „ “ Ивелин Михайлов се извини на ръководителя на Парламентарната група Николай Марков и депутатите, които са се почувствали наранени от думите му преди няколко дни, когато той ги упрекна, че гласоподават с ГЕРБ и Движение за права и свободи и заплаши с изключване.

От петък групировката се тресе от лидерски конфликт – сред така наречен полковник Николай Марков и притежателят на Историческия парк Ивелин Михайлов. Формалната причина стана гласуването на депутатите за избор на комисия, която да създаде Правилника за активността на 50-ото Народно събрание, поради което е избухнал скандал в парламентарната група, написа Флагман.бг.

Част от депутатите обвинили Николай Марков, че ги е подвел да гласоподават за предлагането на ГЕРБ и Движение за права и свободи, до момента в който той и няколко от най-верните му дали да се разбере, че няма да се преценяват с партийната дисциплинираност и щели да гласоподават по целенасоченост.

В събота, точно на 5-ия рожден ден на Историческия парк в с. Неофит Рилски Ивелин Михайлов се закани да изключи 5-6 депутати, тъй като не спазвали партийната дисциплинираност, а ден по-късно Николай Марков му отговори в характерен жанр, че той е единствено редови член и никой не може да изключва. Николай Марков твърди, че самият той бил „ мозъчният концерн “ и „ всичко в партията “.

Снощи Ивелин Михайлов бе самичък на среща с гласоподаватели в Раднево, а през днешния ден от Народното събрание Николай Марков го прикани да се извини публично, а съгласно вътрешни източници съвсем цялата парламентарна група застанала зад полковника.

Последното наподобява е предиздвикало Ивелин Михайлов да насочи това обществено опрощение. „ Искам да се извиня на Парламентарната група на „ “ и полковник Николай Марков, в случай че по някакъв метод съм ги засегнал, вкарал съм в редиците им някакво разединение или пък съм подал някакъв сигнал към медиите, всички наши последователи. Правя го, тъй като видях, че полковник Марков е помолил за това нещо. Като член на „ “, като българин, който е взел участие в предизборната акция, ясно е чул посланията, които са отправили, имам вяра в тях, че ще изпълнят това, което са дали обещание на всички нас. И първото нещо, което ще се случи, е да забележим правдивост в България “, изясни той.

„ Вярвам, че само може да се поддържа държавно управление и бюджет, които покажат 10-годишен проект за развиване на България по райони, какво ще се случи, с цел да може дребният и междинният бизнес да действат добре, по какъв начин ще се промени обучение, опазване на здравето, по какъв начин ще се направи по този начин, че да има някаква цялостна концепция за развиването на България и да ни покаже бюджета, с който желае да го реализира. Когато всичко това нещо е готово и когато старите неща, които до този миг са затлачени, бъдат придвижени, тъй като могат да се решат за 3 дни, тогава ние ще разберем, че всеки план за държавно управление, всеки бюджет е подсилен вярно. Вярваме, че точно „ “ са тези, които ще се го изискат така и така да се случи, няма да продължат напред. Имате моята цялостна поддръжка да бъдете почтени българи и да покажете, че всичко, което сте дали обещание, не е било проформа. Сигурен съм, че няма да имате опрощение за нещо, което е комплицирано. Още един път споделям: оправдавам се за това, че съм ви обидил, имам вяра във вас и чакам резултатите “, казав в умозаключение Михайлов. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР