Идеите, които ни обхващат по време на пиянство, често будят

...
Идеите, които ни обхващат по време на пиянство, често будят
Коментари Харесай

За да не дава пари за такси: Пиян мъж се закрепи за шасито на камион, измина 400 км

Идеите, които ни обгръщат по време на пиене, постоянно будят смях, когато изтрезнеем. След вечер на открито 43-годишен австралиец желае да спести пари от такси и взема решение да се прибере, като се вози, закрепен за шасито на камиона. Металните стелажи по транспортното средство са едвам на метър над земята.

Куриозният случай е от Санкт Петербург

По този метод мъжът мислел да измине към 50 км – до Кофс Харбър, като пътуването трябвало да продължи към половин час. Той бил замислил да скочи на някой червен светофар, защото очаквал да преминат през най-малко 10 такива по Тихоокенската автомагистрала.

Оказало се обаче, че водачът на камиона се движел в зелена вълна.

Така пътуването за австралиеца завършило към 4 часа по-късно и чак след 400 км в град Гоулд Коуст, където лидерът на камиона направил първата си спирка след пет часа. Докато зареждал гориво, водачът на камиона забелязал нещо по шасито, а по-късно пияният мъж изпълзял, споделя английското издание „ Гардиън “.

Те съставляват самобитен дрегер, обвързван със стартера на автомобила

Органите на реда останали изумени. Когато пристигнали на място той обяснил, че малко бил пиян, а по-късно извозен от лидера на тежкотоварния автомобил.

„ Пийнахте доста, загубихте надзор, някак си се озовахте тук, а в този момент би трябвало да се опитате да се върнете назад “, питали учудващо проверяващите.

„ Нещо такова “, дал отговор мъжът, а по-късно разказал за рисковия си преживяване, както и признал, че бил много отпаднал след неуместното возене.

Караше безусловно като анормален, не един път съм му правил забележка, споделя съседът

„ Били сте под камиона, до момента в който той минава с към 110 км/час “, продължавали да се учудват служителите на реда.

Мъжът признал, че това не е най-хубавата му концепция, а по-късно иронично добавил. " Не трябваше да се тормозя за климатика, проветряването беше положително “.

Органите на реда завели австралиеца до гара, от която можел да се прибере вкъщи. Сега е изправен пред санкция от 288 австралийски $, или към 170 евро.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР