Иcтopиятa пoзнaвa мнoгo гoлeми зaгyби и фaлити на огромни богатства.

...
Иcтopиятa пoзнaвa мнoгo гoлeми зaгyби и фaлити на огромни богатства.
Коментари Харесай

Милиардерите, които загубиха всичко

Иcтopиятa пoзнaвa мнoгo гoлeми зaгyби и фaлити на големи благосъстояния. Вижте ги:

Бьорголфур Гудмундсон

Той беше вторият най-богат човек в Исландия, само че банкрутира през 2009 година Пивоварят милиардер и някогашен притежател на футболен клуб „ Уест Хем “ тава жертва на кредитната рецесия в страната.

Колко са богаташите със положение над 1 милиарда $?

Алън Станфорд

Станфорд натрупва към 2,2 милиарда благосъстояние посредством недвижими парцели. Години наред е апетитен за образец за сполучливо ръководство на финанси, преди Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища да предяви иск против него на стойност 7 милиарда $.

Обвинен е за финансов скрит план за плячкосване на своите вложители. Осъден е на 100 години затвор.

Кои са съветските деца, които наследяват милиарди?

Патриша Клуге

Патриша Клуге е била известна в миналото като " най-богатата разведена жена в историята ". След развода с милиардера Джон Клуге през 1990 г. Патриша получава 1 милиард $ и няколко парцела. Инвестира всичките си пари в голямо лозе и се захваща с винарски бизнес.

Кризата през 2008 година стопява активите ѝ. Доналд Тръмп става притежател на част от парцелите й.

Вижте кои са 5-те най-богати нарушители в историята

Шон Куин

Куин беше най-богатият ирландски предприемач, имаше 6 милиарда $. Започна да губи всичко, откакто влага 25% от парите си в Anglo Irish Bank.

Къде по света има най-вече милиардери

Ейк Батиста

Батиста дълго време бе най-богатият човек в Бразилия и на 7-мо място измежду богаташите в света. Но през 2013 година той бе на крачка от банкрута. Оказа се, че е излъгал вложителите си за предстоящата облага от учредената от него петролна компания.

Обвинен е в корупция и в пране на пари. Сега излежава присъдата си в пандиза. По тематиката Лотарийни милионери, похарчили парите си за нелепости (ВИДЕО) Форбс изброи милиардерите по света

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР