IBM обяви разширяването на своя Client Engineering екип в Централна

...
IBM обяви разширяването на своя Client Engineering екип в Централна
Коментари Харесай

IBM увеличава инвестициите си в Централна и Източна Европа

IBM разгласи разширението на своя Client Engineering екип в Централна и Източна Европа (ЦИЕ), ориентиран към клиенти и бизнес сътрудници. Това ще насърчи нововъведенията в района, предоставяйки усъвършенствано обслужване на клиентите, фокусирано върху съдействието, техническото съвършенство и бързината, обявиха от софтуерната компания.

Подразделението на компанията, основано в Прага, Варшава и Москва, ще сплоти екипи от дизайнери, механически разработчици, архитекти на решения, експерти по данни, специалисти по сигурността, DevOps експерти и още високоплатени експерти.
 IBM регистрира най-големия растеж на приходите от 10 години насам
IBM регистрира най-големия растеж на приходите от 10 години насам

В звеното за облачни услуги

В ЦИЕ сръбският софтуерен стартъп Flamel.AI, в съдействие с екипа на IBM, сътвори уеб приложение за ролеви настолни игри въз основата на изкуствен интелект (ИИ). Изградено върху IBM Cloud с IBM Watson, то дава на геймърите по-вълнуващо прекарване с повече игрово време и до 75 % по-малко предварителна подготовка.

IBM Client Engineering означи незабравим растеж по време на пандемията - от съвсем 300 плана през 2020 година до над 2500 през 2021-а. Големият растеж идва от нуждата предприятията да се свържат виртуално, да вземат по-бързо решения при бизнес пътуванията си, да реагират бързо на измененията в средата и да се концентрират върху резултатите, акцентират от компанията.

" IBM Client Engineering е неповторимата рамка в системата на IBM за основаването на бързи и огромни нововъведения и слагането им в центъра на предприятието. Те основават предпоставки за реализиране на резултати по-бързо, в сравнение с другояче би било допустимо ", разяснява Волфганг Уендт - общоприет управител на IBM за Централна и Източна Европа.
 109-годишната IBM разрушава бизнеса си на две
109-годишната IBM разрушава бизнеса си на две

Ще има две нови обществени компании

COVID-19 промени целия пейзаж, в който работят организациите по света. Клиентите и чиновниците останаха у дома, веригите за доставки бяха нарушени и цели промишлености бяха наранени.

За да оцелеят и да станат по-силни, фирмите трябваше да преоткрият съществуващите си бизнес модели, да ускорят цифровизацията и използването на технологиите като изкуствения разсъдък и хибридния облак и да дадат приоритет на сигурността, допълват от IBM.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР