Iberdrola ще насочи най-голямата част от инвестиционен план от 41

...
Iberdrola ще насочи най-голямата част от инвестиционен план от 41
Коментари Харесай

Iberdrola пренебрегва потенциалното президентство на Тръмп, докато прехвърля милиарди към САЩ

Iberdrola ще насочи най-голямата част от капиталов проект от 41 милиарда евро към Съединени американски щати, загърбвайки въздействието на вероятно президентство на Доналд Тръмп върху водещата американска политика за зелена сила.

Най-голямата електрическа компания в Европа по пазарна стойност съобщи, че ще отдели 34 % от тази сума за Съединени американски щати през идващите три години, като идната най-голяма част ще отиде в Обединеното кралство, което ще получи 24 %, или близо 10 милиарда евро.

Бившият президент на Съединени американски щати Тръмп, който води в социологическите изследвания преди изборите през ноември, даде знак, че желае да анулира Закона за понижаване на инфлацията, забележителният законопроект за климата от президентството на Джо Байдън, който даде 369 милиарда $ под формата на данъчни облекчения и дотации за чиста сила.

Но Игнасио Галан, изпълнителен шеф на Iberdrola и водещ бранител на прехода към по-зелена сила, сподели в изявление, че капиталовите цели на испанскат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР