ибарите събраха сили и стъпиха на Арената с решителност победата

...
ибарите събраха сили и стъпиха на Арената с решителност победата
Коментари Харесай

Рибарите покоряват Резиденцията за последен път в "Игри на волята: България"

ибарите събраха сили и стъпиха на Арената с увереност успеха да стане тяхна след четири тежки загуби. Отпадането на Николай през миналата седмица активизира синьото племе и те се завърнаха в играта, грабвайки ключа от Резиденцията седмица преди огромния край на приключенското риалити. Жътварите, от своя страна, не можаха да се преборят с мощта на Рибарите и се озоваха край Дивата река.

"Отиваме на Арената през днешния ден окуражени и стимулирани да дадем всичко от себе си и да бъдем безгрешни. Видели сме, че можем. Въпросът е да го създадем отново ", разяснява преди старта на играта Борислав от племето на Рибарите.

Баланс, екипна игра, точност и здрави нерви бяха нужни и на двата тима, с цел да преодолеят всички трудности към успеха в Териториалната борба. Разплитане на възли, търкаляне на бурета с крайници и предаване на топче с лъжица стояха сред играчите и триумфа.

Съревнованието стартира при еднакъв старт, само че Рибарите бързо съумяха да се откъснат – синхронът върху буретата сред Борислав, Чудомир и Милен се оказа безподобен и те се движеха по трасето като наследник танк. Не толкоз сполучливо се оказа прекосяването през тази част от предизвикването за Жътварите. Любомир, Вайс и Тодор изпитаха усложнения и падаха постоянно, придвижвайки се доста по-бавно по трасето. Грешки при предаването на топчето не липсваха и при двете племена, само че преднината, която имаха Рибарите, им разреши да излязат като спечелили от този храбър конфликт.

"Всеки път, когато се връщаме на реката, след това имаме доста тежка седмица. Силно се надявам да счупим този карък и тази седмица да не вървим на Съвет, макар че статистиката приказва друго ", съобщи Любомир след загубата в последната Териториална борба в "Игри на волята: България ".

Рибарите съумяха да пресечен серията от четири следващи победи на съперника и да задържат своя връх. Въпреки развоя на борбата, напрежението у играчите и в двете племена пораства с всеки минал ден. През новата седмица им следва да се изправят пред неподозирани провокации, а изборът за водач ще се окаже предопределен. Утре вечер Капитанската борба ще бъде на живот и гибел, а феновете за първи път ще станат очевидци на директна елиминация след нея. Кой ще бъде участникът, напуснал конкуренцията на крачка от финалите в "Игри на волята: България "?

Не пропускайте да разберете в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко на и на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР