+ + и ½ от 5Още от същото: Код: ЛондонИ

...
+ + и ½ от 5Още от същото: Код: ЛондонИ
Коментари Харесай

Кино: "Код: Ангелът"

+ + и ½ от 5
Още от същото: " Код: Лондон "
И самичък воинът е войска. Това е правилото на Angel Has Fallen, продължение на Olympus Has Fallen (2013) и London Has Fallen (2016), спечелили надлежно $170 млн. и $206 млн. на компанията майка (Millennium Media) на сегашните притежатели на българския киноцентър в Бояна. От втората част на финалните надписи разбираме, че над 200 българи са имали късмет за професионална реализация и занаят около " Код: Ангелът ". Което е положително. Филмът е сниман главно в България, малко в Лондон (за Вашингтон) и езеро в Западна Вирджиния за началната батална сцена. Шумен стрелбарски екшън, съответен на междинните си искания.

Джерард Бътлър цялостни със непоколебим взор и разговори от по едно изречение централната роля на ангела – страж на американския президент (след Арън Екхарт – в този момент благият и умен Морган Фрийман). В предходните филми опасността идваше от Северна Корея и пакистански търговец на оръжие, в този момент заговорът е вътрешен. Частна войска от наемници желае Америка във война, с цел да получи милиардни поръчки. Агентът на Бътлър има световъртеж и бодърствуване и е на хапчета (подобно на самия артист преди няколко години), крие това от жена си (Пайпър Перабо) и от президента. Прави едно финално изпитание, преди да върне значката, под дъжда от патрони.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Режисьорът е някогашен каскадьор, телата се реят във въздуха. Ритъмът на багра е стегнат, в кулминационната точка и ръкопашен. Добри артисти в лагера на неприятните поддържат страстта в паузите на тишина. Дани Хюстън (син на Джон) е приятелят на сътрудника от войнишките години, поискал мегаломански света. Актьорът на Братя Коен Тим Блейк Нелсън ( " О, братко, къде си " ) е пародийно презрян като вицепрезидента ястреб. В ролята на " блудния татко " 78-годишният Ник Нолти оживява тривиалната развръзка.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР