и заплахи с убийство срещу пловдивския адвокат Стефан Левашки. За

...
и заплахи с убийство срещу пловдивския адвокат Стефан Левашки. За
Коментари Харесай

Агресивен мъж напада собственици на кучета в Пловдив


и закани с ликвидиране против пловдивския юрист Стефан Левашки. За случая заяви самият той с обява в обществените мрежи. Кой е нападателят и каква е повода за експанзията?

„ Историята би била доста смешна, в случай че не беше страшна и неприятна, защото господинът се изживява като „ Повелител на котките “ в квартала. и техните притежатели. За повторно, без причина, ни атакува. Но този път хвърли по мен буркани. Удари ме с камък, по-късно взе различен камък и ме гони с него “, споделя юрист Левашки за последната разходка на своето куче.

Той е обезпокоен, тъй като случаят се е случил в непосредствена на първокласниците в кварталното учебно заведение. Сутрин децата стартират да идват на учебно заведение и могат да се трансфорат в неволна жертва на нападателния мъж.

„ Обвини ме, че не си шетам след кучето, което изрично не е правилно. Заяви ми, че имало кучешка площадка и домашните любимци не бивало. На въпроса ми по какъв начин да стигна до площадката, в случай че не мога да се движа по улицата, той ме удари с кабел в гърба. Общо взето – несъответстващ човек “, споделя още юристът.

Той към този момент е във Второ районно ръководство на МВР-Пловдив. Много хора са се свързали с него през вчерашния ден, откакто е пуснал пост в обществените мрежи. Всички хора му споделили, че и те имат проблем с този нападателен мъж, само че не смеят да кажат или създадат нещо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР