и за назначения, за износ на оръжие. Те явно много

...
и за назначения, за износ на оръжие. Те явно много
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Хамид Хамид наговори глупости, полудяха, че Рашков ще е шеф на КПКОНПИ

и за назначения, за експорт на оръжие. Те очевидно доста добре знаят какво да правили през последните 30 години. Те към този момент нямат самообладание. за тях е значимо да влязат бързо в ръководството. Не ги интересува нищо друго.

Интересува ги час по-скоро това държавно управление да си отиде и те да се върнат във властта.

Опитахме да подредим нещата, да забележим програмата, да приобщим отлъчилия се сътрудник. Препъни камъка бе избора на Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ. Рашков сподели, че не го е боязън и не е пленник на ползи. Винаги на тези постове са желали да поставят послушни хора. Затова ги е боязън толкоз доста.

Заради Има Такъв Народ за четвърти път ще отидем на избори. Казвам го най-отговорно. Демократична България бяха правилни и споделих, че след програмата ще решат дали ще вземат участие с министри или не. Не са поставяли условия. Г-н Трифонов откри един мотив. Разделителната линия е битка с корупцията и партиите би трябвало да решат от коя страна застават. Това ще е тематиката за идващите два-три месеца. Няма сега ляво и дясно. От махането на корупцията ще дойдат пенсиите и по-високите заплати. За страдание виждате - ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ.

Най-ранната дата за избор на началник на КЕВР е 12 август. Дали президентът ще се съгласи, не зная. Най-лесно е на следващия ден да дадем мандата. И какво става с страната - безпорядък.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР