И вторият вот на недоверие към кабинета Денков-Габриел не успя

...
И вторият вот на недоверие към кабинета Денков-Габриел не успя
Коментари Харесай

Вигенин: Вотовете на недоверие не се внасят непременно да свалят кабинета, а за да насочат общественото внимание към определени теми

И вторият избор на съмнение към кабинета " Денков-Габриел " не съумя да мине. Разногласията сътрудниците във властта обаче нарастват. Ще се възползва ли от тях опозицията - тематиката в ефира на NOVA разяснява зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин. По думите му вотовете на съмнение не се внасят безусловно да смъкват кабинета, а с цел да насочат публичното внимание към избрани тематики.

Според народния представител министрите в актуалното държавно управление " надалеч не са единствено на " Продължаваме Промяната – Демократична България ". " Възможно е в интервала от назначението им до момента да са се случили неща, които да са привлекли тези министри в друга орбита ", уточни Вигенин.

Той самият не очаквал да има ротация на министър председателите, а по-скоро предначерта два вероятни разновидността за политическото бъдеще на страната ни: " Единият е цялостно преформатиране на ръководството, а другият – разпад и нови избори, евентуално дружно с европейските ", изясни зам.-председателят на Народното събрание. Кристиан Вигенин отхвърли вероятността да се сътвори кабинет в границите на това Народно заседание, който Българска социалистическа партия може да поддържа. 

Той разяснява и претендента на Българска социалистическа партия за кмет на София – Ваня Григорова. По думите на депутата би трябвало и да се побеждава, и да се пада почтено. " Ваня да си гледа Общинския съвет ", прикани Вигенин и акцентира, че никой не може самичък да завоюва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР