И втората двойка треньори в предстоящия девети сезон на „Гласът

...
И втората двойка треньори в предстоящия девети сезон на „Гласът
Коментари Харесай

Ето кои ще са треньорите в новия сезон на Гласът на България

И втората двойка треньори в идния девети сезон на „ Гласът на България “ по bTV към този момент е известна и това са двамата и единствени настоящи треньори, с победа в шоуто до момента – звездните Галена и Иван Лечев.

В последния сезон Галена изведе гласовитата Петя Панева до купата „ Глас на България “, а Мастър Иван Лечев три пъти преди този момент бе треньорът-победител в другите сезони. Двамата се причисляват към към този момент оповестените DARA и Любо Киров, а четиримата дружно оформят цялостния, извънредно мощен и несъмнено живописен треньорски състав в деветия сезон на „ Гласът на България “. Той ще започва тази есен по bTV, а фотосите занапред предстоят.

Кандидатите да вземат участие в конкуренцията за 50 хиляди лв., да бъдат чути от цяла България и да станат новия „ Глас на България “, тази година са стотици. След извършените прослушвания, те към този момент приготвят своите театрални осъществявания, издават от екипа на предаването.

„ Нямам самообладание да стартираме работа по новия сезон и да чуя новите гласове на България! Тази година чакам още повече надарени участници, които да ни завладеят с пеене и наличие “, споделя вълнението си Галена.

„ След успеха на моя тим в последния сезон чакам, че моите обичани сътрудници треньори ще се „ постараят “ да ми завлечен короната, само че занапред да знаят, че няма да им е елементарно “, усмихва се тя и прибавя: „ Гласът на България “ е едно прелестно преживяване и съм щастлива, че още веднъж ще бъдем дружно! “.

Въпреки, че в последния сезон Иван Лечев не съумя да стигне до успеха със своя тим, той освен не губи вяра, а подхожда с уместно самочувствие и типичното си възприятие за комизъм: „ Мисля, че е извънредно време най-хубавият треньор да завоюва още веднъж! “, заканва се с усмивка той.

Явно конкуренцията сред треньорите този сезон ще е в действителност сериозна и всеки от тях ще бъде подготвен на всичко, с цел да притегли в тима си най-хубавите, забавни, впечатляващи и завладяващи гласове. Кой от тях ще чуе пръв, ще разпознае и ще се обърне на новия „ Глас на България “ феновете следва да схванат.

Далеч по-опитен и още по-усмихнат в новия сезон се впуска и неговият обаятелен водещ – синеокият музикант, продуцент и артист – Иван Тишев.

„ За първи път предходната година бях водещ на толкоз огромен ефирен формат и несъмнено беше огромна тръпка и страст за мен. Сега съм още по-уверен и нямам самообладание още веднъж да посрещна надарените гласове на България и дружно със феновете да се потопим в магията на музиката “, споделя той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР