И всичко това не свършва, защото след качването на клипа

...
И всичко това не свършва, защото след качването на клипа
Коментари Харесай

Ученици заснеха гавра над дете със специални образователни потребности

И всичко това не свършва, тъй като след качването на клипа в обществените мрежи, стартират и залози каква още да бъде направена на момчето със събраните пари от тези залагания, съобщи.

Кметът на града Душо Гавазов е оповестил, че ще задейства специфични ограничения за надзор и сигурност в образователното заведение.

" Случаят е от 5 март, като на 7-и здравния посредник уведомява шефа на учебното заведение и той пристъпва към незабавни дейности. Родителите на единия принудител отхвърлиха да се явят в Координационния съвет за противопоставяне на издевателството в учебно заведение ", изясни Гавазов.

Този случай отразява девалвацията на полезностите на гражданското общество, сподели още кметът и изясни, че родителите на насилника от клипа са отказали да се явяват в координационния съвет за противопоставяне на тормоз в учебното заведение. И в случай че родителите му са дезертирали от своите отговорности и нямат капка позор от това, което е направило тяхното дете и отхвърлят да понесат солидарна отговорност, аз не знам какъв морал и какъв принцип може да приказваме, сподели Гавазав.

Образователният министър Галин Цоков е разпоредил инспекция по случая, ще се окаже психическа помощ на детето.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР