И вие ли сте от тези жени, които обожават да

...
И вие ли сте от тези жени, които обожават да
Коментари Харесай

Обичате да носите черно? Ето какво издава това за вас и как ви възприемат околните

И вие ли сте от тези дами, които обожават да носят черно? В това няма нищо неприятно, а и може да се окаже, че издава някои ваши любопитни качества. Интересно е също какви сигнали изпращате подсъзнателно на близките с вашите фешън желания и по какъв начин ви възприемат те съгласно тях.

Черното е цветът на властта и в никакъв случай не излиза от мода. Носенето на черни облекла може да ви кара да изглеждате и да се чувствате изтънчени, загадъчни, елегантни. В модата черното е цвят, с който в никакъв случай няма да сбъркате.
 image2_16x9.png Годишният Хороскоп за 2024-та на Edna.bg! Какво следва в кариерата, любовта и здравето пред 12-те зодии На фокус
Независимо дали носите черни костюми за бизнес срещи, или черна рокля за вечеря, това е повсеместен цвят, който подхожда на разнообразни настроения и обстановки. Има и известно чувство за убеденост и тайнственост, обвързвана с черното. То прикрива това, което би трябвало, и гълтам цветове, които се пробват да го засенчат.

Но какво разкрива за вашата персона това, че съвсем постоянно носите напълно черни облекла, или предпочитате да имате най-малко един подобен детайл от тоалета си? И какво ни стимулира да избираме такива тоалети през множеството време?

 жена черни облекла iStock

Според скорошно изследване на основания в Обединеното кралство онлайн магазин Buytshirtsonline, черното е оценено като най-предпочитаният цвят от мъже и жени и е обвързвано с разнообразни позитивни черти като:
прелест сензитивност убеденост разсъдък
Проучването интервюира повече от 1000 души и открива, че болшинството от тях намира черното за най-предпочитания цвят за изявленията за работа, бизнес срещи, сантиментални срещи и други значими събития като погребения и сватби.

Според проучването хората, облечени напълно в черно, наподобяват надеждни и съществени. Докладът твърди, че в случай че желаете да създадете положително усещане, без значение дали на първа среща или изявление, тогава черното е най-сигурният вид. Защо? Носенето напълно в черно ни кара да изглеждаме уверени, способни и заслужаващи доверие.

 жена черни облекла iStock

Над 56% от респондентите избират черното като идеалният цвят на увереността, интелекта и сексуалността. Освен това интервюираните доста рядко го свързват с отрицателни черти като надменност.

Така че, в случай че обичате да носите черно, това значи, че сте привлекателни, уверени, чувствителни и интелигентни.

А каква е логиката на психиката зад носенето на черни облекла? В галерията може да откриете някои от общите личностни характерности на хората, които обичат да носят напълно черно:
 Ако постоянно носите черно, ето какво издава това за вас:  Ако постоянно носите черно, ето какво издава това за вас:  Ако постоянно носите черно, ето какво издава това за вас:  Ако постоянно носите черно, ето какво издава това за вас:
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР