И вчера обобщените резултати от доклада на Националния контратерористичен център,

...
И вчера обобщените резултати от доклада на Националния контратерористичен център,
Коментари Харесай

Радев е готов да свика КСНС при усложняване на обстановката в Близкия Изток

И през вчерашния ден систематизираните резултати от отчета на Националния контратерористичен център, обаявени от министър-председателя, демонстрираха, че все още няма директна опасност за националната сигурност. Това сподели пред публицисти президентът във връзка войната  сред " Хамас " и Израел.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 101
" Очаквам службите за сигурност да продължат да работят умерено и отговорно. Ако има смяна в ситуацията, съм подготвен да свикам Консултативен съвет за национална сигурност ", добави той. 

Държавният глава разяснява и плануваните от депутатите промени в Конституцията, като означи, че съгласно него настоящето Народоно заседание няма нито легитимност като социална поддръжка, нито задоволително гражданско посланичество като % на гласувалите на последните избори. " Партиите, които напират да пренашишат публичния контракт, нямат и моралната легитимност да го вършат. Те събират парламентарна поддръжка с цената на изменничество на личните си гласоподаватели. На всички е ясно, че тези напъни за смяна на публичния контракт се вършат най-много, с цел да се оправдае безпринципната коалиция ", разяснява. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР