И въпреки че звездната дама има добро състояние в банковата

...
И въпреки че звездната дама има добро състояние в банковата
Коментари Харесай

Джесика Алба показа как кърми

И макар че звездната дама има положително положение в банковата си сметка, тя не стопира да работи, а всекидневието й е повече от натоварено. Именно поради това на нея постоянно й се постанова да кърми сина си на открито.

Като всяка млада майка и Джесика е подвластна на настроенията и потребностите на бебето си и прави всичко допустимо то постоянно да се усеща добре, даже това да й коства кърмене на обществени места. Алба напълно не се тормози да покаже хубостта на кърменето като постоянно споделя в профила си в Инстаграм фотоси по какъв начин храни дребния Хейс.

Последният кадър е от преди три дни, когато на актрисата за следващ път й се наложило да даде мляко на сина си отвън уюта на домашните условия. В обявата звездата написа, че се усеща изтощена и че кърми в пробната на известен в щатите магазин. И до момента в който у нас тематиката за кърменето на публични места се дискутира разпалено без намиране на положително решение, във веригата магазини, от която се е отбелязала актрисата, публично поддържа този акт като позволява практикуването му в пробните.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР