И въпреки, че си обещава да започне да спортува, покрай

...
И въпреки, че си обещава да започне да спортува, покрай
Коментари Харесай

Огромният Стрес Й Го Докара! Близките Й Са В Шок, Нещо Ужасно Споходи Елена Йончева

И макар, че си дава обещание да стартира да спортува, около натоварения график не й остава време за това. По-голяма част от деня си тя прекарва зад бюрото или зад кормилото. Но макар неналичието на придвижване, не й липсва вкус, написа разкрития.ком. Бившата на Сергей Станишев похапва за двама и не се лишава от нищо.

Стресът на работното място е съществена причина за напълняването й. Всеизвестен факт е, че депутатката заведе дело против Бойко Борисов и явно това не й се отразява по никакъв начин добре.

Покрай всичките тези главоболия, тя би трябвало да намерения и за новата си фигура, което допуска замяна на дрешника и нови облекла, по-големи най-малко с два размера.

Преди дни депутатката е била засечена на шопинг в един от най-скъпите столични молове. От комерсиалния център угрижената Елена Йончева си тръгнала с няколко торби скъпи облекла.

Нейна колежка споделя, че на депутатките не е по никакъв начин елементарно да избират облеклата си. От една страна те не би трябвало да са прекомерно скъпи, с цел да не притеглят вниманието. Но от друга – не може и да са облекла, закупени от пазара.

Елена Йончева залага най-много на панталоните и сътрудниците й в никакъв случай не са я виждали с рокля или с пола, добавя изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР