И в този парламент Възраждане ще продължи да защитава България

...
И в този парламент Възраждане ще продължи да защитава България
Коментари Харесай

Костадинов поиска възмездие и цитира Вапцаров

" И в този парламент " Възраждане " ще продължи да пази България и националните български ползи, без значение от нихилизма, апатията и нелепостта. " Това съобщи ръководителят на партията Костадин Костадинов в декларацията с целите на " Възраждане " в 50-ото Народно заседание.

" Добър, неприятен, нашият народ е нашето семейство и ние няма да го предадем в никакъв случай - в случай че би трябвало ще се бием, в случай че би трябвало ще умрем за него. Защото, както е споделил Вапцаров: " В бурята ще бъдем отново с теб, народе мой, тъй като те обичахме! ".

Категорична е нашата позиция в отбрана на националните граници и суверенитет. Можем да спрем кражбите, да си върнем положителните експерти и да модернизираме системата. Ние заслужаваме дейно и качествено ръководство, а друг бълвоч, който ни се предлага през няколко месеца ", сподели Костадин Костадинов.

" 70% от нашия народ реши да остане у дома на 9 юни и по този метод гласоподава избор на недовие на страната. Народът удари гласовит пестник на политическия хайлайф, който дълго време би трябвало да кънти в празните им глави ", сподели Костадин Костадинов.

" Огромната част от българския народ съобщи, че не се интересува кой ръководи страната, кой го съставлява, кой е виновен за бъдещето. Искаме отмъщение ", означи Костадинов от парламентарната естрада. 

" Управляващите предатели ни предават и ще продължат да ни предават, страната умира безусловно пред очите ни и в ръцете ни ", сподели още депутатът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР