И в неделя лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължи да

...
И в неделя лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължи да
Коментари Харесай

ГЕРБ обяви кандидатите си за районите, но не и за София

И в неделя водачът на ГЕРБ Бойко Борисов продължи да държи ПП-ДБ и цяла София в напрежение. И макар упованията, че в деня на столицата ще разгласи претендент за кмет, който ще опита да завоюва локалните избори, не го направи.

До час чакам ГЕРБ да повдигнат претендента си, разгласи сутринта претендентът на ПП-ДБ Васил Терзиев. Това обаче не се случи даже при регистрацията на ГЕРБ в общинската комисия в София. Там пристигнаха всичките 24 претендента, които бяха показани от ръководителя на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

Депутатката от ГЕРБ-СДС Евгения Алексиева да вземем за пример ще е претендент за областен кмет на локалните избори на 29 октомври.

30 минути по-рано документите си внесоха и от обединяването на Политическа партия, Демократична България и " Спаси София ", като на влизане Васил Терзиев разгласи, че чака да чуе името на най-големия си съперник до час. Това обаче не се случи, а Георгиев даде обещание името да стане ясно " до дни ".

Сред претендентите са има опитни районни кметове - Младен Младенов на " Връбница ", Иван Божилов на " Илинден ", Ивайло Цеков на " Искър ".

В борбата влизат още учебният шеф Диян Стаматов, който до момента оглавяваше групата им в СОС, и певицата Йоанна Драгнева, която бе общински консултант, написа " 24 часа ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР