И в момента, в който човек трябва да направи своя

...
И в момента, в който човек трябва да направи своя
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Чувствам, че мога да бъда полезен, имам екип, който да реши проблемите на София

" И сега, в който човек би трябвало да направи своя избор - дали да стои в профил и да гледа какво се случва, да си неудовлетворен или да направи нещо по въпроса, когато има такава опция ", стимулира своето решение да се кандидатира той.

 

" Ние искахме да създадем нещата по-различно - по какъв начин да развиваме своите хрумвания, по какъв начин да изберем и верните хора. И действително през последните месеци ние вложихме доста старания да създадем нещата по този начин, че да можем в идващите месеци да срещнем жителите с нашите хрумвания и планове ", акцентира Васил Терзиев.

 

Той разяснява изказванията какъв е бил дядо му, какво се е случвало в предишното с близки негови. " Знам на какво съм учтив, нямам от какво да се срамя ", съобщи Терзиев и подсигурява, че няма да излезе по-богат от Общината, в случай че влезе в нея.

 

„ Аз съм имал много политически оферти през годините, за разнообразни функции от разнообразни партии, в това число имаше отворен диалог да бъда претендент за кмет и на предишните избори. Тогава предлагането беше от „ Демократична България ”. Бил ми е предлаган и министерски пост - стопанска система, нововъведения, още преди „ Продължаваме Промяната ”, добави той.

 

Въпреки предложенията през годините, в този момент взема решение да се включи в борбата за София, тъй като усеща, че може да бъде потребен. „ Сега имаше потребност да намерим път към това да обединим всички тези обединения към едно решение. "

 

Терзиев изясни, че се стреми да построи екип, който да може да реши проблемите на София.

 

„ Ние си представяме да има повече старания да се резервира зеленината на кварталите, да се облагородят зелените площи, да се нападна презастрояването и да бъде решен казусът с паркингите ”, разясни той, като даде поръчка за градежи на паркинги и зониране.

 

Кандидат-кметът се разгласи за интелигентно строителство, за да не се нарушава комфортът на живущите в даден регион. „ Спиране на безредното строителство и съблюдаване на стандартите ”, добави Терзиев.

 

Той разяснява и тематиката с неналичието тук-там в детски ясли и градини в София. Според него нещата могат да се трансформират, само че не за една година, а примерно за пет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР