И в Китай обявиха старт на клинични тестова на ваксина

...
И в Китай обявиха старт на клинични тестова на ваксина
Коментари Харесай

В Китай също тестват ваксина срещу коронавирус, която да се приема през устата

И в Китай оповестиха старт на клинични тестова на ваксина против новия ковид SARS-CoV-2, който провокира заболяването COVID-19, която се приема през устата, съобщи Dariknews. Подобен план беше оповестен.
Ваксината е създадена от китайската компания " КанСино Байолоджикс ", заяви Агенция Франс Прес.
 Макао и Хонконг стопираха имунизацията на Pfizer/BioNTech, повода не е генерално сериозна Макао и Хонконг стопираха имунизацията на Pfizer/BioNTech, повода не е генерално сериозна
Здравните управляващи в Макао обявиха, че стопират използването на коронавирусната ваксина на Pfizer/BioNTech, откакто са били осведомени за...
Пет ваксини към този момент получиха позволение за стартиране на пазара или за незабавно приложение в Китай, само че нито една от тях не се вдишва. Още:
Новата ваксина за банкет през устата е създадена взаимно с Института по биотехнологии в Пекин и е получила утвърждение за начало на клинични изпитвания в понеделник, показват от компанията в документи, импортирани в борсата на Хонконг.
Към 20 март в Китай са приложени 74,96 милиона дози ваксини против COVID-19, сочат данни на уеб страницата " Ауър уърлд ин дейта ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР