И в Европа виждат, че страната е в криза, че

...
И в Европа виждат, че страната е в криза, че
Коментари Харесай

Меглена Кунева: И в Европа виждат, че не можем да излъчим стабилен парламент

" И в Европа виждат, че страната е в рецесия, че не можем да излъчим нито постоянен парламент, нито устойчиво държавно управление. Представителността на страната е все по-трудно защитима, тъй като без парламент ние нямаме надзор, нямаме отчетност ", сподели в " Денят стартира с Георги Любенов " Меглена Кунева, някогашен вицепремиер.

 

По думите ѝ макар другите сигнали в страните от Европа във връзка с Русия и въоръжаването на Украйна Европейският съюз съумява да резервира единение.

 

" Единствената организация, която изключи Русия след нахлуването в Украйна, беше Съветът на Европа. Аз мисля, че ние погрешно разчетохме предходни случаи - Нагорни Карабах, Осетия, Транснистрия, Крим. Всичко това бяха знаци, че единствено с предизвестия или с убежденията на стопанска система, на търговия, на многонационална дипломация явно няма да стигнем до средата ", означи Кунева.

 

Тя посъветва преди да отиват на съвет в Брюксел, министрите да изясняват по какъв начин е образувана позицията и да канят посланика на страната в Европейски Съюз, с цел да изиска мнението от Народното събрание.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР