И в Баховица днес, и снощи в Черни Вит хората

...
И в Баховица днес, и снощи в Черни Вит хората
Коментари Харесай

Тетевенци към Нанков: Може и да има как, но ПП-тата не знаят този начин. Искаме да се върне ГЕРБ-СДС

 izbori_2023_v1_014

И в Баховица през днешния ден, и нощес в Черни Вит хората не се нуждаят от пропаганда. Отдавна са наясно с това кой единствено приказва и кой работи. Доверието е построено с доста работа.

 

Това написа лидерът на листата на ГЕРБ/СДС в Ловеч Николай Нанков след среща с локалните.

Слушаме единствено приказки – пет моста, три тунела, нови автомагистрали, а нищо не се построи, в противен случай, единствено заеми се теглят, и празни приказки и неистини на кг се хвърлят. И кавги, единствено кавги. Край! Стига опити. Искаме си България още веднъж постоянна и разрастваща се, споделиха баховчани, пояснява Нанков и прибавя:

 

В Тетевенския край по време на нашето ръководство и с кмет Д-р Мадлена Бояджиева се направи доста. Затова и стопирането на всевъзможен напредък стряска всички.

Черновитци не са удовлетворени нито от покупателната дарба на приходите си, нито от стремглавия скок на цените в магазина, нито от обещанията, че имало по какъв начин да се усъвършенства животът им.

Може и да има по какъв начин, споделиха хората, само че ПП-тата явно не знаят този метод. Искаме да се върне ГЕРБ-СДС, които и знаят по какъв начин, и могат и го осъществят в положително ръководство. И тук, както и в Баховица ни увериха, че можем да разчитаме на поддръжката им. Защото желаят Стабилна България Отново с Номер 2.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР