И тук, и в Холивуд е изключително популярно известните хора

...
И тук, и в Холивуд е изключително популярно известните хора
Коментари Харесай

И Нина Добрев стана бизнесдама! Актрисата произвежда диетично вино на добра цена

И тук, и в Холивуд е извънредно известно известните хора да се захващат със непряк бизнес. Така артисти стартират да " шият " облекла, модели да " вършат " козметика, спортисти да " вършат " сладкарски произведения. 

Виж още: ТЕСТ: Можеш ли да се оправиш с тези въпроси по география за 5 клас?

Изключително известно измежду холивудските звезди пък е да се прави алкохол. Така да вземем за пример Джордж Клуни има бранд за текила, Скалата - за водка, а Брад Пит - за вино розе. Сред тези имена към този момент е и това на българската актриса с канадски паспорт Нина Добрев, която влезе във винарския бизнес. 

Виж още: Изненада! Джейсън Деруло и красивата му приятелката оповестиха радостна вест

С новината се похвали самата тя в обществените мрежи, като оповести и с кого ще си партнира. Става въпрос за актрисата Джулиан Хъф, с която са положителни приятелки. Двете дами ще създават вино в Напа, Калифорния - един от най-известните региони в света за произвеждане на вино. 

Виж още: Принц Уилям - най-секси плешив мъж? Интернет консуматори са уверени: Сигурно е някаква смешка!

От обявата на Нина Добрев излиза наяве, че двете работят по плана от дълго време. Виното ще има и някои особености - то ще е с ниски калории и без консерванти. Цените на бутилките са допустими за американския пазар - към 20 $. 

Изображение: https://www.instagram.com/nina/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР