И ЦСКА-София е отправил оферта към десния бек Страхил Попов,

...
И ЦСКА-София е отправил оферта към десния бек Страхил Попов,
Коментари Харесай

ЦСКА-София и Лудогорец в спор за Страхил Попов

И ЦСКА-София е отправил оферта към десния бек Страхил Попов, написа “Тема Спорт”. Очаква се всеки миг той да разтрогне с елитния турски Касъмпаша, като е получил предложение и от Лудогорец. Така два от водещите ни тимове влизат в борба за Попов. Към него не липсва интерес и от задгранични клубове.

В ЦСКА-София желаят да се подсилят отдясно в защита, защото там разполагат номинално единствено с Иван Турицов. През есента на тази позиция беше употребен и централният защитник Пламен Гълъбов. В лицето на Страхил Попов обаче “армейците” ще получат много повече опит и сигурност, а бранителят се отличава и с положителни включвания в нападателен проект.

Попов ще навърши 30 години на 31 август. Той дълго беше част от Литекс, а през лятото на 2016-а мина в Касъмпаша. Попов бе съществена фигура в турския клуб през последните 3 години и половина, само че там взеха решение да вършат всеобща чистка и тотално орязване на разноските. Страхил се наложи като неизменим титуляр в националния тим в последните години (30 участия).

Попов е на челно място в листата с набелязани от ЦСКА-София играчи, само че на този стадий не бърза да даде отговор на предлагането. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР