И Цацаров, и Борисов, и Пеевски, и Гешев и Цветанов,

...
И Цацаров, и Борисов, и Пеевски, и Гешев и Цветанов,
Коментари Харесай

Люба Кулезич: Цацаров, Борисов, Пеевски, Гешев и Цветанов ще понесат наказание по законите на Вселената

„ И Цацаров, и Борисов, и Пеевски, и Гешев и Цветанов, и всички виновни за върховенството на закона, по някакъв метод ще понесат тежко наказване. Не знам дали ще бъде в персонален проект, само че ще стане – това са законите на Вселената “, разяснява Кулезич пред телевизия „ Евроком.
Тя акцентира, че хората са изгубили доверие в ръководещите, че те имат потребност от политически лидер, в който да повярват.

„ Т.нар. политическата прослойка, сбирщина, орда или каквото и да е е изгубила всякаква връзка с народа и второ – тя е окупатор, тя е апаш на доверие, тя е палач на доверие. Хората не имат вяра! “, акцентира Кулезич. Според нея е належащо да се появи „ същински, саможертвен водач, подготвен да страда за хората и те да го разпознаят, политическа групировка, която да печели довери, да има визия, която да дава изясненост на хората “.

Люба Кулезич акцентира, че на България е нужен политически лидер като Чърчил, „ а не фюрер или главатар, тогава това обществото ще се отвори, хората ще повярват, а в този момент бягат “.

Тя даде за образец и юриста Кристиян Таков, който по думите й е един прелестен, достоверен човек. Кулезич напомни разочарована, че мина една година от гибелта му, а Софийския университе не кръсти даже една зала на негово име.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР